Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αγαπημένα


Τα αγαπημένα στον Internet Explorer είναι συνδέσεις για τοποθεσίες Web τις οποίες επισκέπτεστε συχνά. Προσθέτοντας μια τοποθεσία Web στη λίστα "Αγαπημένα", μπορείτε να μεταβαίνετε στη συγκεκριμένη τοποθεσία κάνοντας απλώς κλικ στο όνομά της, αντί να πληκτρολογείτε τη διεύθυνσή της. Στον Internet Explorer 8, εάν προβάλετε μια τοποθεσία web και θέλετε να την προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αγαπημένα και μετά επιλέξτε Προσθήκη στα Αγαπημένα. Εάν θέλετε, πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα για τη σελίδα, προσδιορίστε το φάκελο στον οποίο θα δημιουργηθεί η σύνδεση αγαπημένου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
Στον Internet Explorer 7, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στα Αγαπημένα και μετά επιλέξτε Προσθήκη στα Αγαπημένα. Εάν θέλετε, πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα για τη σελίδα, προσδιορίστε το φάκελο στον οποίο θα δημιουργηθεί η σύνδεση αγαπημένου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ένα αγαπημένο πατώντας τα πλήκτρα CTRL+D.

Πώς μπορώ να προσθέσω ένα φάκελο στα "Αγαπημένα"; Μπορείτε να προσθέσετε ένα φάκελο στα "Αγαπημένα" σας με δύο τρόπους:
  • Κάντε κλικ στο φάκελο που θέλετε να προσθέσετε στα "Αγαπημένα" και έπειτα σύρετέ τον στα Αγαπημένα.
  • Κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο που θέλετε να προσθέσετε στα "Αγαπημένα" και έπειτα επιλέξτε Προσθήκη στα Αγαπημένα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  • Οι φάκελοι πρέπει να προστίθενται μεμονωμένα στο παράθυρο "Αγαπημένοι φάκελοι".
  • Στο παράθυρο "Αγαπημένοι φάκελοι", ένας φάκελος δεν μπορεί να είναι υποφάκελος άλλου φακέλου.
  • Για να προσθέσετε ένα δημόσιο φάκελο στο παράθυρο "Αγαπημένοι φάκελοι", πρέπει να προσθέσετε πρώτα το φάκελο στο φάκελο Αγαπημένα στην περιοχή "Δημόσιο φάκελοι" .
Πώς μπορώ να καταργήσω ένα φάκελο από τα "Αγαπημένα";

Στα "Αγαπημένα", κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο που θέλετε να καταργήσετε και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση από τα "Αγαπημένα". Εάν κάνετε κλικ στην επιλογή Διαγραφή, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να διαγράψετε το φάκελο ή να τον καταργήσετε από τα "Αγαπημένα". Επιλέξτε την ενέργεια που θέλετε και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί OK. Για έξοδο χωρίς να καταργήσετε ή να διαγράψετε το φάκελο από τα "Αγαπημένα", κάντε κλικ στο κουμπί Άκυρο.

Εάν επιλέξετε Να διαγραφτεί, ο φάκελος θα διαγραφεί από το γραμματοκιβώτιό σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Πρέπει να καταργείτε τους φακέλους ξεχωριστά από το παράθυρο "Αγαπημένοι φάκελοι".
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Αφού δεν μπορείτε να διαγράψετε την επικεφαλίδα του παραθύρου "Αγαπημένοι φάκελοι", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο για να ελαχιστοποιήσετε το χώρο που καταλαμβάνει το παράθυρο "Αγαπημένοι φάκελοι" στο Παράθυρο περιήγησης. Αν καταργήσετε όλους τους φακέλους και θέλετε να προσθέσετε περισσότερους αργότερα, απλώς μεταφέρετε ένα φάκελο στο παράθυρο Αγαπημένοι φάκελοι.

Πώς μπορώ να τακτοποιήσω φακέλους στα "Αγαπημένα";

  • Όταν μεταφέρετε ένα φάκελο στα "Αγαπημένα", εμφανίζεται μια γραμμή που υποδεικνύει το σημείο εναπόθεσης του φακέλου. Μετά την προσθήκη ενός φακέλου στα "Αγαπημένα", μπορείτε να τον μετακινήσετε προς τα επάνω ή προς τα κάτω στη λίστα "Αγαπημένα", κάνοντας δεξιό κλικ και επιλέγοντας, έπειτα, Μετακίνηση προς τα επάνω στη λίστα ή Μετακίνηση προς τα κάτω στη λίστα.
  • Δεν είναι δυνατή η ενσωμάτωση φακέλων στα "Αγαπημένα". Εάν δημιουργήσετε μια συντόμευση στα "Αγαπημένα" για ένα φάκελο με υποφακέλους, δεν θα βλέπετε τους υποφακέλους στα "Αγαπημένα".
Πώς μπορώ να ταξινομήσω τα αγαπημένα μου αλφαβητικά;
  • Στον Internet Explorer 8, κάντε κλικ στο κουμπί Αγαπημένα, κάντε δεξιό κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ταξινόμηση κατά όνομα.
  • Στον Internet Explorer 7, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στα Αγαπημένα , κάντε δεξιό κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ταξινόμηση κατά όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου